ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει ο 17χρονος περιγράφοντας τον άγριο ξυλοδαρμό του!

Ο 17χρονος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 περιγράφοντας πώς έγινε η επίθεση, την κατάσταση της υγείας του και το ψυχολογικό σοκ που έχει υποστεί.

«Το περασμένο Σάββατο είχαμε πάει στην πλατεία με δύο φίλους μου. Εκεί πέρα γινόταν ένας τσακωμός με δυο παιδιά. Πήγα εγώ και είπα να σταματήσουν να τσακώνονται γιατί έχει μικρά παιδιά. Και εκεί πέρα μου επιτέθηκε το ένα παιδί από τη συμμορία αυτή», εξήγησε.

«Με χτύπησε, έπεσα κάτω και μετά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχαν μαζευτεί 20 άτομα και με βαράγανε. Πόναγα πάρα πολύ γιατί με βαράγανε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι και στα πλευρά μου. Μετά από λίγη ώρα που με βαράγανε, νόμιζα ότι θα χάσω τις αισθήσεις μου» είπε ο άτυχος 17χρονος.

Όπως εξήγησε, «όλα αυτά τα λέω γιατί θα μπορούσε ένα άλλο παιδί στη θέση μου να είχε πεθάνει από το ξύλο. Είχα χτυπήσει στο κεφάλι μου παντού, είχα καρούμπαλα και μώλωπες. Το αυτί μου είχε παντού αίματα, η κάτω γνάθος μου θα χρειαστεί χειρουργείο, γιατί μου έχει ραγίσει. Η κοιλιά μου έχει πάθει μόλυνση, εκεί που έχω χτυπήσει».