ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει πρώην Τούρκος κομάντο: «Κόβαμε τα κεφάλια των Κούρδων και βγάζαμε φωτογραφίες»

Σοκάρουν τα όσα είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ένα πρώην Τούρκος κομάντο, ο οποίος μένει πλέον στην Ελλάδα έχοντας πάρει πολιτικό άσυλο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ιμπραήμ Γιαλιλαλί, αποκαλύπτει τις φρικαλεότητες του τουρκικού στρατού το 90 σε αντάρτες του PKK. Όπως είπε χαρακτηριστικά «Διαρπάξαμε εγκλήματα πολέμου. Κόβαμε μέλη του σώματος των νεκρών του PKK».

Στη συνέχεια προσθέτει «Κόβαμε τη μύτη και τα αυτιά των νεκρών ανταρτών και αμάχων. Τα κρεμούσαμε στο λαιμό μας. Κόβαμε το κεφάλι τους και βγάζαμε φωτογραφίες. Κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου είχαν κόψει το κεφάλι νεκρού και το κρατούσαν στο χέρι. Εμείς στην δεκαετία του 90 κάναμε ακριβώς το ίδιο. Αυτά που κάνει ο ISIS εμείς τα εφαρμόζαμε όταν ήμασταν στρατιώτες την δεκαετία του 90 σε κουρδικές περιοχές και πόλεις».

Ο Γιαλιλαλί μαρτυρά ότι«Ένα τραυματία αντάρτη ο οποίος μιλούσε τον βάλαμε σε ελικόπτερο. Το είδα με τα μάτια μου. Τον έριξαν στο κενό από το ελικόπτερο. Εισβάλαμε κρατώντας δοχεία καυσίμων για να κάψουμε τα χωριά. Χτυπούσαμε τους κατοίκους για να φύγουν και πυρπολήσαμε τα χωριά τους. Μάλιστα ένα παιδί σκοτώθηκε από τις φλόγες μέσα στο σπίτι».

Τέλος καταλήγει λέγοντας ότι «Ο στόχος τους δεν ήταν το ΡΚΚ, ο στόχος τους ήταν οι Κούρδοι, να εξοντώσουν το κουρδικό λαό. Στόχος είναι η ισλαμοποίηση της περιοχής μαζί με την Τουρκία».