3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικές μαρτυρίες και καταγγελίες γονιών για όσα έχουν υποστεί παιδιά από συμμορίες ανηλίκων ακόμη και μέσα σε σχολεία!

Είναι μητέρες που αγωνιούν για τα παιδιά τους και όπως καταγγέλλουν αισθάνονται απροστάτευτες, μόνες και ξεχασμένες.

Οι άγριοι ξυλοδαρμοί, οι χυδαίες συμπεριφορές ακόμα και μπροστά σε καθηγητές και όλα όσα από ορισμένους βαφτίζονται πειράγματα, έχουν στοιχειώσει τις ζωές τους.

Κοινός παρονομαστής στις περιπτώσεις που θα δούμε από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η αδιαφορία που φαίνεται να έχει γιγαντώσει το πρόβλημα τα τρία τελευταία χρόνια.

Είναι γονείς που αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα παιδιά τους από το σχολείο, ακόμα και στο Λύκειο, σε μια ύστατη προσπάθεια να τα προστατέψουν.

Μητέρες που μετέφεραν τα παιδιά τους σε νοσοκομεία, όταν κάποια μέρα επέστρεψαν στο σπίτι χτυπημένα. Γονείς που τονίζουν σε όλους τους τόνους πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Οι καταγγελίες πανομοιότυπες. Άγριοι ξυλοδαρμοί σε προαύλια σχολείων τραμπούκικες επιθέσεις σε πλατείες ακόμα και παιδικές χαρές και ύβρεις που βυθίζουν τα θύματα στην απελπισία.

Μητέρα ενός μαθητή Γυμνασίου στα Σεπόλια μιλάει για διακίνηση ναρκωτικών με όλους τους εκπαιδευτικούς όπως μας λέει, να σιωπούν και να κλείνουν τα μάτια στο πρόβλημα, για να μην μπλέξουν…

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA