3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική καταγγελία! «Με νάρκωναν και με βίαζαν σε σπίτια και αυτοκίνητα!» «Έμεινα έγκυος και μου πήραν το παιδί!»

Φρικιαστικά είναι τα όσα καταγγέλλει 29χρονη από την Ηλεία, η οποία αναφέρει πως έπεσε θύμα βιασμού ξανά και ξανά.

«Με ανάγκαζαν και πήγαινα με 9-10 άτομα το βράδυ και έρχονταν 2-3 άτομα μαζί. Αυτό γινόταν για 1-2 χρόνια, κάθε βράδυ. Τους έλεγα ότι δεν ήθελα να πάω. Με πήγαιναν και σε σπίτια και σε άλλα αυτοκίνητα σε διάφορα χωριά τριγύρω… Δεν έβλεπα που πήγαινα, γιατί μου είχαν δέσει τα μάτια… Μου έδεναν τα χέρια και τα πόδια και ούτε που ήξερα τι μου έκαναν. Το 2016 αυτά. Αυτοί φορούσαν κουκούλες και γάντια για να μη τους βλέπω. Δε τους ήξερα καθόλου».

«Δεν έπαιρνα λεφτά όταν βρισκόμουν με τους άνδρες. Με νάρκωναν για να βρίσκομαι μαζί τους… Δεν είχα δει τι χάπια ήταν, μου τα έριχναν στο ποτό μου».

Η 29χρονη σε μία από τις συνευρέσεις της έμεινε έγκυος. Ακόμα και σήμερα δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού… Όσο για το αγοράκι της, η… τύχη του αγνοείται αφού απ’ το νοσοκομείο που γέννησε στην Αθήνα, δεν της το έδωσαν ποτέ.

«Έκανα ένα αγόρι, το έβλεπα συνέχεια όταν ήταν στο νοσοκομείο αλλά μου το πήραν. Μου λείπει το παιδί μου, στεναχωριέμαι και κλαίω που δε το έχω μαζί μου. Έχω καταλάβει γιατί δε μου το έδωσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. Πέρασα δύσκολα, πέρασα πολλά και δε θέλω να την ξαναπατήσω πάλι».

πηγή φωτογραφίας patrisnews.com