3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστική μαρτυρία! Ζούσε 10 χρόνια τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συζύγου της!

Επί 10 χρόνια κοιμόταν και ξυπνούσε με έναν διαρκή φόβο: μην της κάνει ακόμη μεγαλύτερο κακό ο ίδιος ο σύντροφός της.

«Μόλις έκανα το παιδί άρχισε να με χτυπάει. Γιατί έπινε», είπε το θύμα.

Την χτυπούσε ακόμη και όταν ήταν 8 μηνών έγκυος το παιδί τους. Αργότερα χτυπούσε και εκείνο!

Έχοντας χάσει ένα παιδί, μόλις 13 ετών, ανέβαινε όλα αυτά τα χρόνια έναν Γολγοθά. Ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκε και περίμενε να την στηρίξει, ο σύντροφός της, την κακοποιούσε συστηματικά.

«Πήγα στα μνήματα να στολίσω την μικρή μου. Και μετά πήγα να πάρω την μικρή από το σχολείο αυτός ήταν πιωμένος και καθόταν στο παγκάκι και σηκώθηκε πάνω και άρχισε να μου βγάζει την μπλούζα και να με χτυπάει».

Ο 47χρονος δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει άγρια την σύντροφο του μέχρι και έξω από το σχολείο του παιδιού τους.

«Πάτησα το κουμπί ΣΟΣ και ήρθε η αστυνομία».

Ο 47χρονος κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 14 μηνών, με τριετή  αναστολή και περιοριστικό όρο να μην έχει την παραμικρή επαφή με την γυναίκα. Όπως λέει όμως η ίδια οι απειλές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Η 40χρονη υποστηρίζει πως ήταν οικονομικά εξαρτημένη από τον κακοποιητή της και τον φοβόταν. «Μου έλεγε ότι θα κάνει απαγωγή ότι παίρνω το παιδί και φεύγω».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την ίδια, ήταν όταν χτύπησε και εκείνη και το παιδί, με την 7χρονη κόρη τους να καλεί μόνη της την αστυνομία.

«Ερχόταν στο σπίτι, τα έσπαγε όλα. Πετούσε τα φαγητά, μας έλεγε δεν θα φάτε τίποτα». Πλέον, αναγκάζεται να κοιμάται στο αυτοκίνητο, ενώ η κόρη της φιλοξενείται σε συγγενείς. «Δεν την θέλω τέτοια ζωή. Θέλω ήρεμη ζωή».

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA