slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκαριστικό! Η 22χρονη τραβούσε βίντεο τη στιγμή του τροχαίου που της έκοψε τα πόδια!

Το σοκαριστικό δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα Χριστουγέννων στο Πέραμα.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το σοκαριστικό βίντεο μέσα από το αμάξι που καταγράφει την ώρα της σύγκρουσης. Η εικόνα κόβει την ανάσα.

«Και με το που σκάσαμε πάνω στη νησίδα ήταν όλα τόσο ακαριαία, δηλαδή μου λέει ο Αλέξανδρος «Ηλιάνα πρέπει να τα έχω κόψει όλα». Και κοιτάω κάτω, παίρνω τα πόδια μου και λέω “Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια”».

Η 22χρονη Ηλιάνα μίλησε στο MEGA μέσα από το νοσοκομείο. Περιγράφει όλα όσα έζησε την ημέρα που ξημέρωνε Χριστούγεννα. Βγήκε για ποτό με φίλους να διασκεδάσει και βρέθηκε στην εντατική να παλεύει με τους γιατρούς να σώσει τα πόδια της.

«Υπάρχει και στροφή, αλλά αν δεν ήταν 210 τα χιλιόμετρα και ήταν 110 ίσως και εγώ να είχα και τα δύο μου πόδια και θα ήμουν καλύτερα», είπε.

Δεν προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση. «Τρέχαμε, τρέχαμε πολύ», θα πει, σε έναν δρόμο γεμάτο στροφές. Το κόκκινο αυτοκίνητο ξέφυγε της πορείας του και για κακή τους τύχη έπεσε στο σημείο που ενώνονται οι μπάρες. Αποτέλεσμα; Οι λάμες να περάσουν μέσα στο όχημα, ακρωτηριάζοντας τα κάτω άκρα τους.

Δείτε τη μαρτυρία και το σοκαριστικό βίντεο