slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι διάλογοι των μαστροπών με την 14χρονη! «Gia douleia pame» «Gia vizita»

Παγώνουν το αίμα οι αποκαλύψεις στη νέα υπόθεση μαστροπείας με θύμα τη 14χρονη που έπεσε στα νύχια του αδίστακτου αλλοδαπού μαστροπού «Ταχίρ» που την έπαιρνε από το ίδρυμα της Αθήνας και την εξέδιδε σε ξενοδοχεία του Μεταξουργείου.

Όπως προκύπτει από τη δικογραφία, πληροφορίες και τις έρευνες των αρχών, ο 28χρονος χρησιμοποιούσε ως πεδίο δράσης το Instagram και έκλεινε τα ραντεβού των πελατών με το κοριτσάκι ενώ καλούσε την ίδια να πάνε για «δουλειά» την οποία αποκαλούσε «βίζιτα» στέλνοντας σε greeklish τα εξής μηνύματα: «Gia douleia pame», «Gia vizita», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του protothema.gr

Οι αστυνομικοί, κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο του μαστροπού «Ταχίρ» που διαμένει στην Ελευσίνα αλλά και των τριών Ελλήνων ανδρών ανδρών όλοι τους κάτοικοι Ελευσίνας σε ενός εκ των οποίων βρέθηκαν 7 αρχεία βίντεο και ένα screenshot στα οποία φαίνεται η 14χρονη μαθήτρια σε προκλητικές πόζες ενώ έχουν καταγραφεί και οι πράξεις συνουσίας με έναν μυστηριώδη αλλοδαπό με το όνομα «Ρουσλάν».

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Για την υπόθεση της 14χρονης, η οποία ζούσε σε δομή στη Νέα Σμύρνη, μίλησε ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος.

Όπως είπε τόσο η 14χρονη όσο και η αδερφή της είχαν φύγει αρκετές φορές από την δομή φιλοξενίας όπου ζούσαν. «Επίσημα βγάλαμε με εισαγγελικές εντολές τέσσερα 4 missing alert μέσα σε 1 – 1,5 χρόνο», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, ωστόσο τόνισε ότι έχουν ενημερωθεί ότι τα δυο κορίτσια έχουν φύγει από την δομή πάρα πολλές φορές.

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1