3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση με το μωρό που βρέθηκε σε κάδο – Τι αποκαλύπτει το DNA

Η 35χρονη και ύποπτη εξ αρχής για την φρικτή αυτή υπόθεση, που νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας είναι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό χθες το πρωί μέσα σε σακούλα και δίπλα από κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ταυτοποίηση έγινε έπειτα από εξέταση DNA.

Πάντως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, η γυναίκα δεν έχει συλληφθεί, ούτε έχει ασκηθεί εναντίον της ποινική δίωξη, διότι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν έχει ολοκληρωθεί το προανακριτικό υλικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το προανακριτικό υλικό θα ολοκληρωθεί, όταν θα υπάρχει και το αποτέλεσμα των ιστολογικών εξετάσεων από το βρέφος. Όσον αφορά τα αποτελέσματα των συγκεκριμένων εξετάσεων αναμένεται να γνωστοποιηθούν σε χρονικό διάστημα από έναν έως τρεις μήνες.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας έχει διατάξει να του υποβληθεί από την αστυνομία όλο το προανακριτικό υλικό, με εκκρεμή την ιστολογική εξέταση.

Το χρονικό της φρίκης
Το βρέφος εντοπίστηκε την Πέμπτη σε κάδο απορριμμάτων, μετά από έρευνες της αστυνομίας και συνεργείου του Δήμου παρουσία Εισαγγελέα. Την Τετάρτη το βράδυ η 35χρονη γυναίκα πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου με αιμορραγία και η κλινική της εικόνα της σύμφωνα με πληροφορίες, παρέπεμπε σε επιπλοκές από γέννα.

Οι γιατροί ειδοποίησαν την Αστυνομία και τότε, άρχισε να ξετυλίγεται το «κουβάρι» της φρικτής αυτής υπόθεσης.

Το άτυχο μωράκι βρήκε γυναίκα υπάλληλος του Δήμου στον τομέα της Καθαριότητας, στον πάτο του κάδου. Μάλιστα η γυναίκα, μπροστά στο τραγικό αυτό θέαμα, λιποθύμησε σύμφωνα με πληροφορίες.

Λίγο αργότερα, γείτονες άσπρισαν το σημείο για λόγους απολύμανσης.