3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τι σου έκανε το μωρό μου παιδεραστή!» – Το ξέσπασμα της μάνας όταν είδε τον αστυνομικό!

Στον ανακριτή Λέσβου οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο αστυνομικός και προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 14χρονου κοριτσιού.

Ο 53χρονος έφτασε συνοδεία αστυνομικών στα δικαστήρια λίγο πριν τις 10 το πρωί, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη στις 11 το πρωί.

Κατά την αποχώρησή του, παρούσα στο σημείο ήταν η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, που ξέσπασε με οργή εναντίον του αστυνομικού, φωνάζοντας «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή».

Οι γονείς του κοριτσιού ήταν συγκλονισμένοι.

Όπως ανέφεραν έδειξαν εμπιστοσύνη στον δράστη λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας. Μάλιστα η μητέρα της 14χρονης αποκάλυψε ότι το παιδί της είχε αρχίσει να μη θέλει να πηγαίνει στις προπονήσεις προκειμένου να αποφύγει τον 52χρονο ένστολο.

«Είδα τα μηνύματα στο κινητό της, τον τελευταίο καιρό το παιδί δεν ήθελε να πηγαίνει προπόνηση», ήταν τα λόγια της μητέρας, ενώ ο πατέρας της 14χρονης έκανε έκκληση στους γονείς να προσέχουν που εμπιστεύονται τα παιδιά τους. «Προσοχή στα παιδιά. Εμείς τον εμπιστευτήκαμε και λόγω επαγγέλματος και μας την έκανε…», ανέφερε.

Παράλληλα οι γονείς της 14χρονης ανέφεραν ότι η το παιδί της είχε δεχτεί χτυπήματα από τον παιδόφιλο όταν αρνήθηκε να κάνουν βιντεοκλήση. «Τη χτύπαγε, της είχε ζητήσει βιντεοκλήση και αρνήθηκε και όταν πήγε προπόνηση τη χτύπησε και της έδεσε τα χέρια στην πλάτη», ήταν τα λόγια τους στον ANT1.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

πηγή φωτογραφιών ΕΡΤ