3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι καταθέσεις μάνας και κόρης για το έγκλημα στον Εύοσμο! «Μας κακοποιούσε επί χρόνια!»

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν μητέρα και κόρη, οι οποίες κατέθεσαν για αρκετές ώρες, σχετικά με τη δολοφονία του 49χρονου συζύγου και πατέρα αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και οι δύο κατέθεσαν ότι αποτελούν θύματα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο 49χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος στο σπίτι τους στον Εύοσμο το πρωί της Κυριακής με τις έρευνες να στρέφονται στο οικογενειακό του περιβάλλον για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, οι δύο γυναίκες 45 και 18 ετών μπήκαν στο δωμάτιο του 49χρονου προχθές τα ξημερώματα και αφού τον ακινητοποίησαν τον μαχαίρωσαν αρκετές φορές επιφέροντας πολλαπλά τραύματα στον τράχηλο και τη δεξιά παρειά.

Μετά την πράξη τους, προσπάθησαν να αποκρύψουν ενοχοποιητικά σε βάρος τους στοιχεία, αλλοιώνοντας ταυτόχρονα τη σκηνή του εγκλήματος.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.