ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της οικογενειακής τραγωδίας στο Μαρκόπουλο – Το εύρημα που αλλάζει τα δεδομένα

Ένα δεύτερο μαχαίρι που βρέθηκε στον τόπο που δολοφονήθηκε η 17χρονη και αυτοκτόνησε η μητέρα της είναι που έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών της Αστυνομίας.

Η τραγωδία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο σημειώθηκε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο σπίτι της οικογένειας στο Μαρκόπουλου και μόνος επιζήσαντας είναι ο πατέρας.

Όπως ο ίδιος κατέθεσε στις Αρχές, λίγο πριν από τις 12 κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού του, όπου είναι το λεβητοστάσιο, για να εκτελέσει κάποιες εργασίες, όταν άκουσε ότι κάποιος κλείδωσε την πόρτα της αποθήκης, κλειδώνοντάς τον μέσα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε, σε απολύτως ήρεμη κατάσταση, ο πατέρας εικάζει ότι την πόρτα κλείδωσε η σύζυγός του. Στη συνέχεια άκουσε τις φωνές της γυναίκας και της κόρης του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα έχουν συμπεράνει οι αστυνομικοί που από την ώρα του εγκλήματος βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας, η μητέρα ανέβηκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού της, όπου διαπληκτίστηκε με την κόρη της.

Η 17χρονη πήδηξε από το μπαλκόνι του πρώτο ορόφου, για να σωθεί. Η κόρη βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού, φέροντας αμυντικά τραύματα.

Δίπλα της κείτονταν νεκρή η μητέρα της, η οποία έφερε τραύματα από μαχαίρι, τα οποία  παραπέμπουν σε αυτοχειρία.