3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν όσα αποκαλύπτονται για ορφανοτροφείο! Γυναίκες έβαζαν αγόρια 7 έως 11 ετών να συνευρεθούν ερωτικά!

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει με υπαλλήλους ορφανοτροφείου της Αττικής, που ωθούσαν και παρότρυναν αγόρια ηλικίας 7 έως 11 ετών σε ερωτικές περιπτύξεις και πράξεις, που εκείνες, καθώς όπως αποκάλυψε πρόκειται για γυναίκες υπαλλήλους, τουλάχιστον παρακολουθούσαν ή ενδεχομένως κατέγραφαν σε βίντεο, μίλησε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

‘Όπως είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου, όλα ξεκίνησαν από έγγραφη καταγγελία που έγινε για το εν λόγω ίδρυμα, μετά την οποία υποβλήθηκε από την πλευρά της μηνυτήρια αναφορά στην Δικαιοσύνη, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα και σε βάθος ο ενδεδειγμένος έλεγχος.

Μάλιστα, σύμφωνα με την κ. Μιχαηλίδου, φέρονται στις πράξεις αυτές να «πρωταγωνιστούσαν» τουλάχιστον 4 μικρά παιδιά από όσα φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, πολλά κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν.

Τα εν λόγω αγόρια έχουν απομακρυνθεί από την δομή και παρακολουθούνται, ώστε να διαπιστωθεί το ψυχολογικό τραύμα που έχουν υποστεί, αλλά και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να δώσουν τις μαρτυρίες τους για όσα γίνονταν στο ορφανοτροφείο.