3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Κυπαρισσία! Την τσιμέντωσαν νεκρή και γυμνή

Ενώ αναμένεται η έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον 39χρονο σύντροφο της Μόνικας Γκιούς, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την φρικιαστική υπόθεση με το τσιμεωτωμένο πτώμα στην Κυπαρισσία.

Ο δολοφόνος, αφού σκότωσε το θύμα του, τοποθέτησε την άτυχη γυναίκα σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή παπουτσιών στον αυτοσχέδιο τάφο στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία. Και μετά, έριξε τσιμέντο για να καλύψει τα ίχνη του.

Τα νέα στοιχεία για τον αυτοσχέδιο τάφο όπου βρέθηκε τσιμεντωμένο το πρώτα της άτυχης γυναίκας φέρνει στο φως το tharrosnews.gr, σύμφωνα με το οποίο ο τάφος είχε βάθος μόλις μισό μέτρο.

Δεν υπάρχει μια καμία αμφιβολία πως το πτώμα ανήκει στην άτυχη 42χρονη Μόνικα Γκιούς, μητέρα τριών ετών από τη Ρουμανία, η οποία είχε χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο αλλά η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί μόλις τον Ιούνιο! Απομένει το αποτέλεσμα από την εξέταση DNA, η οποία θα γίνει με δείγμα από τα παιδιά της.

Οι αρχές αναζητούν τον 39χρονο σύντροφο της 42χρονης, ο οποίος την κακοποιούσε και την είχε στείλει 19 φορές στο νοσοκομείο! Η εισαγγελία Κυπαρισσίας έχει ασκήσει δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έφυγε από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της.