3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν τα όσα είπε ο δολοφόνος της βιολόγου! «Όταν με πιάνει η μανία δεν το ελέγχω!»

Μετά την αποκάλυψη πως υπήρξαν και άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκε οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου, ίδιου με αυτό του δολοφόνου της βιολόγου Σούζαν Ίτον,  άρχισαν οι έρευνες για το παρελθόν του 27χρονου αγρότη.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο δράστης, αφού παραδέχτηκε το έγκλημά του, ανέφερε ότι τον κυριεύει «μια μανία» την οποία δεν μπορεί να ελέγξει.

«Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω» φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς. Όπως φαίνεται, πιθανότατα εμπλέκεται και σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις, με τον ίδιο να κρατείται και με δυσκολία να μιλά για τα όσα έχει κάνει.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, όταν τον επισκέφτηκαν οι συγγενείς του, τους απαντούσε μονολεκτικά, ενώ στους αστυνομικούς, σχολίαζε πως «όταν με πιάνει αυτή η μανία, με κυριεύει και δεν μπορώ να την ελέγξω. Μετά το μετανιώνω αλλά είναι αργά».

Αποκάλυψη: Είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη, την ώρα που γείτονές του, μιλούσαν για περίεργη συμπεριφορά.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά» σχολίασε ένας γείτονας του δράστη στον Alpha.