3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρουν τα τραύματα άγριου ξυλοδαρμού γυναίκας από τον πρωταθλητή ποδηλασίας πρώην σύζυγο της! (ΦΩΤΟ)

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου με σπασμένη μύτη μεταφέρθηκε 31χρονη η οποία καταγγέλλει πως ξυλοκοπήθηκε άγρια μπροστά στο ανήλικο παιδί της από τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος είναι γνωστός πρωταθλητής της ποδηλασίας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η καταγγέλλουσα, πήγε στο σπίτι του πρώην συζύγου της για να παραλάβει το παιδί τους το οποίο πέρασε μερικές ημέρες με τον πατέρα του στο πλαίσιο της συμφωνίας που έκανε το ζευγάρι μετά το διαζύγιο.

Ο 34χρονος, ο οποίος ήταν μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Ποδηλασίας στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου το 2012, άρχισε να καταγράφει με το κινητό του τηλέφωνο τις αντιδράσεις του παιδιού υποστηρίζοντας πως αυτό ήθελε να παραμείνει στο σπίτι και να μην ακολουθήσει τη μητέρα του.

Η 31χρονη αντέδρασε και τον έσπρωξε με το γνωστό αθλητή να την γρονθοκοπεί στη μύτη, όπως καταγγέλλει η ίδια, προκαλώντας της ακατάσχετη αιμορραγία. Και όλα αυτά, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

Η γυναίκα πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ ο 34χρονος μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου και κατέθεσε μήνυση σε βάρος της για ενδοοικογενειακή βια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί η 31χρονη.

Λίγη ώρα αργότερα, μήνυση υπέβαλε και η 31χρονη με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να συλλάβουν τον πρώην σύζυγό της με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί χθες αλλά αναβλήθηκε για τις 19 Ιουλίου καθώς ο 34χρονος δεν παρέστη στο δικαστήριο επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

πηγή φωτογραφιών gegonota.news