3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάει τη σιωπή το θύμα απόπειρας βιασμού για την οποία καταδικάστηκε ο Φιλιππίδης! «Δικαίωση και συγκίνηση»

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η μία από τις δύο γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, πράξη για την οποία ο ηθοποιός καταδικάστηκε πρωτοδίκως.

Η γυναίκα, που μίλησε υπό καθεστώς ανωνυμίας και με αλλοιωμένη φωνή, είπε ότι την συγκίνησε η απόφαση και πως αισθάνεται δικαιωμένη.

Ανέφερε ακόμη πως από το 2010 που έγινε η απόπειρα βιασμού που καταγγέλθηκε «με ενοχλούσε να τον βλέπω στο θέατρο και την τηλεόραση και στις διαφημίσεις και οπουδήποτε, δεν μπορούσα να ακούω ούτε την φωνή του στις μεταγλωττίσεις».

«Το μόνο που με ένοιαζε και για αυτό έκανα την καταγγελία, ήταν να μην υπάρξουν άλλα θύματα και ίσως να αντιληφθεί κι εκείνος το κακό που έκανε», είπε η γυναίκα, η οποία συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον σύζυγο της λέγοντας «άνθρωποι με στήριξαν και με προέτρεψαν να κάνω την καταγγελία. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι ο σύζυγος μου. Έχουμε παιδιά μικρά στο σπίτι που έχουν ανάγκη την μητέρα τους σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όλο αυτό ήταν μια σκιά πάνω από το σπίτι μας».

«11 χρόνια έκανα σαν μην είχε συμβεί ποτέ, έκανα σαν να μην υπάρχει. Έτσι θα κάνω και τώρα. Δεν θέλω κανείς να βλέπει στο πρόσωπο μου το θύμα του 2010», σημείωσε η καταγγέλλουσα, τονίζοντας ακόμη πως δεν υπάρχει κάτι που να την συνδέει με τις άλλες καταγγέλλουσες, και επισημαίνοντας «Κανείς δεν θα μάθει ποτέ ποια είμαι. Εγώ ζω από αυτήν την δουλειά».

«Δεν το πίστευα, με συγκίνησε πάρα πολύ η απόφαση αυτή και των δικαστών και των ενόρκων. Με συγκίνησε πολύ η ομόφωνη απόφαση τους. Δεν θα πω ψέματα, αισθάνομαι δικαιωμένη, ναι και ικανοποιημένη φυσικά. Ξέρω ότι θα κατηγορηθώ για τον δημόσιο λόγο μου αυτή την στιγμή, γιατί κατηγορήθηκα για πάρα πολλά πράγματα μέσα στο δικαστήριο αυτόν τον 1 χρόνο. Μιλάω όμως όχι για να διαφημίσω το αποτέλεσμα της δίκης γιατί δεν ήταν ένας αγώνας ποδοσφαιρικός, ήταν ένας δικαστικός αγώνας και σ΄ έναν δικαστικό αγώνα δεν μπορείς να χαρείς, ούτε να ενθουσιαστείς. Ακόμα, λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ηρεμήσω» σημειώνει.

Δείτε όσα είπε στον  ΑΝΤ1