ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σπάει τη σιωπή του ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Βακάκη πριν το μοιραίο τροχαίο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος στην Εθνική Αθηνών – Λαμίας , έρχεται να δώσει ο τελευταίος άνθρωπος είδε που τον Γιώργο Βακάκη πριν πεθάνει.

Ο Παντελής Πανούτσογλου ήταν φίλος και γείτονας του Γιώργου Βακάκη, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που συζήτησε μαζί του, πριν ξεκινήσει την μοιραία διαδρομή με την Πόρσε.

Όπως εξηγεί ο Παντελής, τον Βακάκη τον είχε δει το πρωί και κανόνισαν να συναντηθούν το βράδυ. Του εκμυστηρεύτηκε πως το αυτοκίνητο του αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και θα έπαιρνε όποιο αυτοκίνητο της οικογένειας ήταν διαθέσιμο.

Ο Παντελής Παπουτσόγλου ήταν κατηγορηματικός όσον αφορά το όχημα που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης. «Δεν είχε έρθει ποτέ από εδώ με το μοιραίο -όπως αποδείχθηκε- αυτοκίνητο. Δεν ήταν ο άνθρωπος που θα επιδείκνυε την Πόρσε του πατέρα του».

Τέλος σχολίασε και για την κατάσταση στην οποία ήταν ο νεαρός οδηγός όταν τον συνάντησε το πρωί. «Ήταν απόλυτα νηφάλιος, ούτε κουρασμένος, ούτε υπό την επήρεια αλκοόλ και βρισκόταν σε 35ωρο πάρτι, όπως έχει ακουστεί απο τα ΜΜΕ. Ήρθε απλά να πάρει τον πρωινό του καφέ».