ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια της αστυνομίας διαρρήκτες που δρούσαν στη Θεσσαλονίκη

diarixi-sth-geitonia-tou-prothupourgou

Συνελήφθησαν από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, σήμερα (27-10-2014), 20χρονος αλλοδαπός και 18χρονος ομογενής, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και απείθειας.

Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες της 27-10-2014, ο 18χρονος προσπάθησε να διαρρήξει κατάστημα (pet shop) στην περιοχή της Μενεμένης, πλην όπως έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε δίκυκλή μοτοσικλέτα, που τον ανέμενε ο 20χρονος συνεργός.

Οι δύο δράστες τράπηκαν σε φυγή, μη υπακούοντας σε σχετικά σήματα των αστυνομικών, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν έπειτα από καταδίωξη, σε σημείο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Κατά τη σύλληψή τους διαπιστώθηκε ότι ο μεν 20χρονος φορούσε γάντια στα χέρια και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα τύπου full face, ενώ ο 18χρονος έφερε κάλτσες στα χέρια και στην κατοχή του βρέθηκαν εργαλεία (πένσα και κάβουρας).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival.gr