ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια των Αρχών 4 άτομα που έκλεβαν σπίτια σε Πατήσια και Χολαργό (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί, 31 και 23 ετών για κλοπή κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί εντόπισαν τους κατηγορούμενους να εξέρχονται από εγκαταλελειμμένη οικία στην περιοχή των Πατησίων, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών απέρριψαν σάκο και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τους κατηγορούμενους και έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην κατοχή τους, στο σάκο που απέρριψαν αλλά και σε σάκο που βρέθηκε στην εγκαταλελειμμένη οικία από την οποία εξήλθαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και κλοπιμαία από διάρρηξη σε οικία στα Πατήσια, που έλαβε χώρα λίγο νωρίτερα από τη σύλληψη των κατηγορουμένων.

Συλλήψεις - Πατήσια - Χολαργός - κλοπές - ναρκωτικά

Ακόμα, συνελήφθησαν στον Χολαργό, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί, 40 και 33 ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής από κοινού και κατ’ επάγγελμα. Ειδικότερα, λίγο πριν τη σύλληψή τους οι συλληφθέντες διέρρηξαν οικία στην περιοχή του Χολαργού, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη και ειδοποιήθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης.