ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα μαύρα η Κρήτη για την τραγωδία στον Γεροπόταμο – Ράγισαν καρδιές στην κηδεία μάνας και κόρης!

Ράγισαν καρδιές σήμερα στις Αρχάνες της Κρήτης, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την 58χρονη Μαρία Χατζηπάνου και την 20χρονη κόρη της, Μαριλένα, οι οποίες έχασαν τη ζωή τους, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν παρασύρθηκε στα νερά του Γεροπόταμου, στη Μεσαρά Ηρακλείου.


Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Άνω Αρχάνες. Ο πόνος για τους συγγενείς της, βουβός. Κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει αυτό το αναπάντεχο τέλος.


«Ζούμε ένα δράμα αυτές τις ημέρες, με τον χαμό αυτής της οικογένειας. Χάθηκε μάνα και δυο κορίτσια και το παλικάρι που ήταν σύζυγος της μίας από τις δύο. Έμεινε πίσω μόνο μια αδελφή, που είναι ράκος. Δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θα έπρεπε να επεμβαίνουν οι αρμόδιοι και να αποφεύγονται. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτή η δίοδος δεν είχε φύλαξη, έστω μια κορδέλα.
Σκεφτείτε τώρα αυτή την κοπέλα που αποχαιρέτισε τη μάνα της και τη μία αδελφή της και σε λίγο θα πάει να αποχαιρετήσει την άλλη της αδερφή και το γαμπρό της. Εύχομαι να μην ξανάρθουν τέτοιες μέρες» ανέφερε ο εφημέριος του ιερού ναού της Παναγίας, π.Γεώργιος Κασσαβετάκης.


Η τελευταία πράξη της τραγωδίας θα παιχτεί στην Κρούστα Λασιθίου όπου στις 16.00 το μεσημέρι θα κηδευτούν η 30χρονη Ροδούλα και ο 29χρονο σύζυγός της, Κώστα στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Η Ροδούλα και ο Κώστας είχαν παντρευτεί πριν λίγο καιρό, με πολιτικό γάμο, και είχαν ένα παιδί έξι μηνών.