ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταματούν οι έρευνες για τον 44χρονο αγνοούμενο στην Κρήτη

Σταματούν οι έρευνες των Αρχών για τον 44χρονο Νίκο Αεράκη, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται τα τελευταία 24ωρα. Για τον 44χρονο στήθηκε το Σάββατο επιχείρηση εντοπισμού, από την ΕΛ.ΑΣ, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, σε στεριά και θάλασσα στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς νωρίτερα στην περιοχή είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό του και μέσα τα κλειδιά και το κινητό του.

Η οικογένειά του ζει ώρες αγωνίας, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο από τροχαίο που προηγήθηκε, ο 44χρονος να τραυματίστηκε, να αποπροσανατολίστηκε και να κινδυνεύει η ζωή του. Μία πρόσφατη πληροφορία που φάνηκε έγκυρη ανέφερε ότι ο 44χρονος εθεάθη δυτικά του Ηρακλείου να περπατά σε συγκεκριμένο δρόμο συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Αστυνομικοί αναζήτησαν υλικό από κάμερες, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε η πληροφορία.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όπως λένε στελέχη της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του. Την ίδια ώρα η αγωνία της οικογένειάς του κορυφώνεται, με τους συγγενείς του άνδρα να απευθύνουν έκκληση σε όποιον τον έχει δει να επικοινωνήσει με τους ίδιους ή τις Αρχές.