ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη φυλακή 32χρονος για κλοπή σε σουβλατζίδικο

Φυλάκιση τριών μηνών, χωρίς αναστολή, επιβλήθηκε σε έναν 32χρονο, ο οποίος δικάστηκε στο αυτόφωρο, καθώς έκλεψε σουβλατζίδικο στο κέντρο του Πύργου, με συνεργούς δύο ανηλίκους Ρομά.

Το τελευταίο του χτύπημα καταγράφηκε τα ξημερώματα της Κυριακής όταν μπούκαρε σε σουβλατζίδικο στο κέντρο του Πύργου και έφυγε με λεία 10.000 ευρώ. Ο 32χρονος είχε μαζί του και δύο ανήλικους Ρομά, ένα αγόρι περίπου 12 ετών και ένα κορίτσι περίπου 15 ετών, που είχαν ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο δράστης ήταν πελάτης στο κατάστημα, αλλά όπως αποδείχθηκε, περισσότερο κατέγραφε τις κινήσεις του προσωπικού, για να δει πού υπάρχουν χρήματα. Έτσι πριν λίγες ημέρες, κατάφερε να μπει στο κατάστημα νύχτα και να πάρει μετρητά. Τα ξημερώματα της Κυριακής περίπου στις 04:00, ξαναπήγε, μπήκε με τον ίδιο τρόπο και από το σημείο που φύλαγε τα χρήματα ο ιδιοκτήτης πήρε και δεύτερο ποσό.

Συνολικά η λεία του, φτάνει τα 10.000 ευρώ. Σύμφωνα με το ilialive.gr, στην κατοχή του, αλλά και στην κατοχή των ανήλικων που συνελήφθησαν λίγο αργότερα βρέθηκε το ποσό που είχε κλαπεί τα ξημερώματα και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.