ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη μητέρα της Ανθής η επιμέλεια των τριών παιδιών – Οργή για τον δολοφόνο

Στους γονείς της άτυχης κοπέλας που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στο Βελβεντό Κοζάνης δίνει την επιμέλεια των τριών παιδιών του ζευγαριού προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κοζάνης.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η απόφαση ορίζει πως την επιμέλεια αναλαμβάνει η μητέρα της κοπέλας.

Εντός της ημέρας αναμένεται το 8χρονο αγοράκι και τα 6χρονα δίδυμα κοριτσάκια από το Βελβεντό να μεταφερθούν στον Πειραιά, όπου ζουν μόνιμα οι γονείς της κοπέλας.  

Η οικογένεια της Ανθής από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ότι πρώτο της μέλημα είναι να λάβει την επιμέλεια των παιδιών.

Σοκάρει ο θείος της Ανθής!

Ο θείος της Ανθής Λινάρδου , Φέλερης μίλησε για την δολοφονία της ανιψιάς του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Ο Τάσος Τσιουχάρας το Σάββατο, αφού χτύπησε τη γυναίκα του, Ανθή, την έπνιξε και στην συνέχεια την έθαψε στο χωράφι του στη Κοζάνη.

Σοκαρισμένος μεταξύ άλλων δήλωσε στην εκπομπή: «Πρόκειται περί κτήνους και όχι ανθρώπου και εμείς δυστυχώς τώρα το καταλάβαμε».

Και πρόσθεσε: «Δεν ξεθύμανε όταν την χτύπησε; Γιατί έπρεπε να την σκοτώσει;».  Και κατέληξε: «Παρακολουθώ τα πάντα και βλέπω ότι δεν έχει δείξει καμία μεταμέλεια. Δεν έχει δείξει ότι έχει μετανιώσει για αυτό που έκανε».