3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανακρίτρια η 47χρονη για το θάνατο του λογιστή! Τι θα υποστηρίξει!Γιατί τράβηξε τα βίντεο 

Σήμερα αναμένεται να περάσει το κατώφλι των ανακριτικών αρχών προκειμένου να απολογηθεί η 47χρονη κατηγορούμενη για την υπόθεση στο Μοσχάτο στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η κατηγορούμενη, αρνείται την κατηγορία που της αποδίδεται, υποστηρίζοντας μέσω της συνηγόρου της, πως συμμετείχε στην αυτοκτονία του ασφαλιστή-επενδυτή και παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Στη δικογραφία που σχημάτισαν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά, περιλαμβάνονται δύο βίντεο μερικών λεπτών, τα οποία τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο, η ίδια και σύμφωνα με την δικηγόρο που την εκπροσωπεί, το καταγεγραμμένο υλικό μπορεί να την βοηθήσει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο πρώτο βίντεο, έχει καταγραφεί ένας διάλογος στον οποίο η 47χρονη φέρεται να λέει: «Θα σε σκοτώσω , δεν υπάρχει άλλη λύση..», με τον ίδιο να απαντάει: «Έχεις δίκιο, εγώ στα έχω «φάει» τα λεφτά. Δεν έχω να στα δώσω. Έχεις δίκιο που θες να με σκοτώσεις».

Στο δεύτερο βίντεο, φέρεται να παίρνει ένα κορδόνι, να πηγαίνει προς τον καναπέ που καθόταν ο 50χρονος, να του το περνάει στο λαιμό και να του λέει «τώρα μ*** θα σε σκοτώσω. Και εγώ να μην σε σκοτώσω, θα σε σκοτώσει κάποιος άλλος που του έχει «φάει» λεφτά».