3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ανακρίτρια οι 7 αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη! Νέα ηχητικά ντοκουμέντα!

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγούνται σήμερα στην ανακρίτρια Πειραιά οι επτά αστυνομικοί, έξι αστυφύλακες και ένας υπαστυνόμος, που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στο Πέραμα η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα 18χρονος Ρομά.

Οι αστυνομικοί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της οπλοχρησίας.

Σύμφωνα με το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των αστυνομικών ποινική δίωξη για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή εις βάρος των επτά αστυνομικών έχει ασκηθεί για τον ένα τραυματία επιβαίνοντα του κλεμμένου οχήματος που νοσηλεύεται φρουρούμενος και για τον τρίτο επιβάτη που οχήματος που διαφεύγει της σύλληψης.

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο

Την ίδια ώρα 3 λεπτά από την επικοινωνία του κέντρου της Άμεσης Δράσης στη ΓΑΔΑ με τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ καταγράφουν όλα όσα έγινα τα μεσάνυχτα της Παρασκευής από του Ρέντη μέχρι το Πέραμα.

Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο ανεβαίνουμε την Θηβών προς Βίζας ακολουθούμε στο ύψος σχεδόν της ΔΟΥ

Κέντρο ΕΛ.ΑΣ: Το αριθμητικό και σε ποιο ύψος της Θηβών;

Ομάδα ΔΙΑΣ: Κέντρο δεν σταματάει, τρία άτομα μέσα αθίγγανοι

Κέντρο ΕΛ.ΑΣ: Τι όχημα είναι;

Ομάδα ΔΙΑΣ: Hyudai λευκό κέντρο.

Κέντρο ΕΛ.ΑΣ: Accent είναι; Accent λευκό;

Ομάδα ΔΙΑΣ: Ένας accent λευκό, παραβιάζει συνεχώς τα κόκκινα.

Κέντρο ΕΛ.ΑΣ: Ελήφθη, ελήφθη με προσοχή. Ελήφθη, είναι πολλές ομάδες πλησίον, ελήφθη . Το ακολουθούμε με προσοχή, ικανή απόσταση να μην κινδυνεύσετε και θα το, όπου να ΄ναι θα το σταματήσουμε.

Κέντρο: 400Γ Τέλος, τέλος απομακρυνθείτε, τέλος, όλες οι ομάδες να απομακρυνθούν. Ουδέ ένας θα ασχοληθεί με το αυτοκίνητο πλεον. 400γ για τις ομάδες ΔΙΑΣ την 503 και οποιαδήποτε άλλη ομάδα, έχει διατεθεί να ακολουθήσει το όχημα, τέλος στους τομείς σας όλοι, τώρα.

Ομάδα: … Ίσως το προλάβω

Κέντρο: Η εντολή είναι σαφής διακόπτουμε τώρα . Όλοι οι σταυροί στους τομείς σας.

Κέντρο: Τετρακόσια γάμα θα επαναλάβουμε τέλος, εάν δεν σταματάει το αυτοκίνητο τέλος, διακόπτουμε, διακόπτουμε, είναι εντολή του Α100 θα διακόψετε άπαντες.

Ομάδα: Τετρακόσια γάμα Κέντρο έχουν απομακρυνθεί οι ομάδες από το όχημα, έχω μείνει πίσω.

Κέντρο: Για όλους τους σταθμούς δεν θα επανέλθουμε είναι η τελευταία φορά που το διαβιβάζουμε. Για όλους τους σταθμούς τέλος. Καθένας στον τομέα του και δεν θα επανέλθουμε.

Ομάδα: Πέραμα στην Ελπίδος …

Κέντρο: Ποιος σταθμός διαβιβάζει και για ποιο λόγο; Όποιος σταθμός διαβιβάζει για το Hyundai… αν ακολουθεί το Hyundai κάποιος σταθμός, θα παρακαλέσουμε, είναι η τελευταία φορά που θα το διαβιβάσουμε, οποιοσδήποτε σταθμός κι αν είναι αυτός που διαβιβάζει και δεν γίνεται αντιληπτός, να διακόψετε τώρα να ακολουθείτε το όχημα. Τώρα. Κι όποιος σταθμός είναι αυτός που το ακολουθεί να ενεργήσει 1-13 με το κέντρο.

Ομάδα: Δεν ακούνε πάνω στη μηχανή, δεν ακούνε.

Ομάδα: Αν ακούτε τους συναδέλφους να μας κατευθύνεται πλησίον τους γιατί δεν ακούνε να σταματήσουνε

Κέντρο: Εάν τους ακούγαμε θα τους είχαμε πει εμείς, δεν μας ακούνε λόγω ταχύτητας και δεν τους ακούμε και εμείς.

Κέντρο: Συνάδελφοι τραυματίες υπάρχουν;

Ομάδα: Κέντρο έχει παρασύρει πέντε υπηρεσιακά δίκυκλα, δεν υπάρχει τραυματίας συνάδελφος, αναγκαστήκαμε να ενεργήσουμε Ε-23 γιατί κινούνταν με θανατηφόρο… εναντίον συναδέλφου.

Κέντρο: Ελήφθη, ελήφθη, ελήφθη, συγκλίνουν αρκετοί σταθμοί στο σημείο, ελήφθη, με ηρεμία, άλλος… είναι και οι δύο τραυματίες οι δράστες, υπάρχει τρίτο άτομο που να αναζητούμε, να είναι στο σημείο; 403;

Ομάδα: Κέντρο, έχουν τραυματιστεί, γράψτε έχουμε πέντε μηχανές … σύντομα δυο ασθενοφόρα κέντρο.

Κέντρο: Τα ασθενοφόρα έχουν ενημερωθεί, μας ενδιαφέρει, ψάχνουμε κάποιον άλλον, τρίτο;

Ομάδα: … έχει διαφύγει. Έχει διαφύγει ο τρίτος.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA