ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα η κυρία Κλούνεϊ για να στηρίξει την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα

kloynei

 

Το όνομά της έχει ταξιδέψει σε όλες τις άκρες του πλανήτη μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με το διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνεϊ.

Η Αμάλ Αλανουντίν, η καυτή δικηγόρος του Λονδίνου, όπως την αποκαλούν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, είναι και επίσημα εδώ και λίγα 24ωρα η κυρία Κλούνει καθώς παντρεύτηκε τον μέχρι πρωτινός αιώνιο εργένη σε μια τελετή στην Βενετία που θύμισε παραμύθι.

Η Λιβανέζα καλλονή που είναι το πρόσωπο των ημερών και όλος ο κόσμος ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Αθήνα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες εβδομάδες θα επισκεφτεί την χώρα μας.

Η Αμάλ Αλαμουντίν, δικηγόρος ειδικευμένη στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, θα έρθει στην ελληνική πρωτεύουσα στις 13 Οκτωβρίου για να συνεχίσει αυτό που άρχισε ο σύζυγος της πριν από έναν περίπου χρόνο και προκάλεσε παγκόσμιο θαυμασμό αλλά και την οργή των Βρετανών.

Θα ταξιδέψει στην Ελλάδα θα για να διαμηνύσει και επίσημα τη θέση της υπέρ τη επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη η Αμάλ Αλαμουντίν θα παραμείνει στη χώρα μας έως τις 15 Οκτωβρίου.

Κατά την παραμονή της θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Πολιτισμού Κ.Τασούλα ενώ παράλληλα, θα επισκεφθεί την Ακρόπολη και θα έχει συναντήσεις με ανθρωπιστικές οργανώσεις.