ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Άλμπερτ Μπουρλά ο Πατούλης

Με το χαιρετισμό του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την παρουσία προσωπικοτήτων από τον πολιτικό στίβο και τον χώρο των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου του CEO της PFIZER Dr. Άλμπερτ Μπουρλά. Η παρουσίαση  του βιβλίου “Moonshot” έγινε στο Μέγαρο Μουσικής.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Α. Γεωργιάδης, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη με τον σύζυγό της, η υφυπουργός Υγείας Ζ. Ράπτη, ο Σωτήρης Τσιόδρας, κ.α

Με αφορμή την παρουσία του στην εκδήλωση ο Γ. Πατούλης δήλωσε: «Ο Δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, είναι ένας μεγάλος Έλληνας που βοήθησε όλη την ανθρωπότητα να περιορίσει τις επιπτώσεις από την πανδημία.  Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για την συστηματική και μεθοδική του δουλειά μέσω της οποίας προέκυψαν σημαντικά αποτελέσματα. Είναι τιμή μας που είναι Έλληνας και είμαι σίγουρος ότι το πρώτο αυτό συγγραφικό του εγχείρημα θα έχει σημαντική επιτυχία όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και διεθνές επίπεδο».

Να σημειωθεί ότι ο CEO της PFIZER, έχει γεννηθεί  στη Θεσσαλονίκη, είναι Έλληνας εβραϊκής καταγωγής διδάκτωρ της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σήμερα πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer.