ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο εδώλιο για κακούργημα ο πρώην αντιδήμαρχος που κακοποίησε το άτυχο γαϊδουράκι

Το πόρισμα του Εισαγγελέα, όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου για το συνέβη στο γαϊδουράκι.

Καταπέλτης είναι το πόρισμα της εισαγγελίας Ιωάννινων για τον πρώην Αντιδήμαρχο Ζίτσας, καθώς παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για τον βασανισμό του γαϊδάρου, ο οποίος τελικά μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του είχε υποβληθεί σε ευθανασία.
Ο πρώην Αντιδήμαρχος αρχικά είχε υποστηρίξει πως μετέφερε τον γάιδαρο στην καρότσα του αυτοκινήτου μετά από επίθεση που δέχτηκε από λύκο και χωρίς να το καταλάβει το ζώο έπεσε στο δρόμο και το έσερνε για δεκάδες μετρά μέσα στο χωριό Γραμμένο Ιωαννίνων.

Το πόρισμα του Εισαγγελέα, όπως έγινε γνωστό από την εκπρόσωπο του ΚΙΔΙΖΩ Εύα Κρυστάλλη, απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου περί επίθεσης που είχε δεχθεί το ζώο από λύκο και πτώσης του από την καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου που το μετέφερε.
Καθοριστικής σημασίας, ειδικά ως προς το πρώτο, ήταν οι γνωματεύσεις που είχαν γίνει από τους εξειδικευμένους κτηνιάτρους που είχαν εξετάσει το ζώο.

Ο βαρύς τραυματισμός λοιπόν δεν ήταν αποτέλεσμα ούτε επίθεσης αλλά ούτε και πτώσης, γεγονός που οδηγεί τον ιδιοκτήτη του ζώου στο εδώλιο με βαρύτατες πλέον κατηγορίες.