ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο εδώλιο και πάλι αλλά με νέα δικηγόρο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Στο εδώλιο θα κάτσει και πάλι σήμερα ο Μπάμπης, καθώς θα δικαστεί, σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, για τη δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς, τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπείται πλέον από νέα δικηγόρο, η οποία ανέλαβε πρόσφατα την υπεράσπιση του και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει αναβολή της δίκης προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας. Το δικαστήριο ωστόσο θα είναι αυτό που θα αποφασίσει εάν θα κάνει δεκτό το αίτημα ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, η οικογένεια της Καρολάιν Κράουτς επιθυμεί την εκδίκαση της υπόθεσης.

Κατά την πρωτόδικη απόφαση, η οποία υιοθέτησε εν πολλοίς και τα όσα ανέφερε στην πρόταση της, η εισαγγελέας της έδρας, Ευγενίας Σταθουλοπούλου, δεν προέκυψε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα κρίνει εκ νέου την υπόθεση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ευελπιστεί σε μία διαφορετική καταδίκη και την οικογένεια της Κάρολαϊν Κράουτς να ζητά και πάλι την ενοχή του όπως πρωτοδίκως και την επιβολή των μέγιστων ποινών για τα αδικήματα που του αποδίδονται.