ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο εδώλιο και πάλι ποδοσφαιριστής για ασέλγεια σε 4χρονο!

Την Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, συνεδριάζει το Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών στο Ρούφ, για να εκδικάσει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση που συντάραξε το Αγρίνιο, με έναν 29χρονο ποδοσφαιριστή να κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος τετράχρονου αγοριού, το καλοκαίρι του 2021.

Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το παιδάκι, καθώς η μητέρα του είχε αναλάβει την φύλαξη του. Εκείνη την περίοδο υπηρετούσε την θητεία του γι’αυτό και η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε σε Στρατοδικείο.

Ο κατηγορούμενος, 29 ετών σήμερα, βρίσκεται στις φυλακές μετά την καταδίκη του από το Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων, που εκδίκασε την υπόθεση σε πρώτο βαθμό, τον Απρίλιο του 2023.

Ο 29χρονος είχε κριθεί τότε ομόφωνα ένοχος από το δικαστήριο με την ποινή της επταετούς κάθειρξης που του επιβλήθηκε, να μην έχει αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση.

Η υπόθεση, που πήρε μεγάλη δημοσιότητα μετά από ανάρτηση της Σοφίας Μπεκατώρου τον Φεβρουάριο του 2022, αναμένεται να αναβιώσει εκ νέου στην αίθουσα του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου, με την οικογένεια του αγοριού να ζητά την εκ νέου καταδίκη του νεαρού, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Θεωρείται πιθανό η δίκη να αναβληθεί, μιας και οι δικηγόροι του Αγρινίου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. Για την σκοτεινή αυτή υπόθεση όμως, εκκρεμούν και άλλες ποινικές διαδικασίες.

Σύμφωνα με την υπεράσπιση της οικογένειας του μικρού αγοριού, επίκεινται εξελίξεις ως προς την ποινική διαχείριση της υπόθεσης παιδικής πορνογραφίας, που σχετίζεται με το φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε σε laptop στην οικία του δράστη. Πληροφορίες της εφημερίδας «Γνώμη» αναφέρουν πως έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις στον 29χρονο και όχι μόνο.

Η σοκαριστική υπόθεση της ασέλγειας του 4χρονου αγοριού αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του παιδιού. Αν και η καταγγελία των γονιών του παιδιού είχε γίνει ένα χρόνο νωρίτερα ο κατηγορούμενος απολογήθηκε το 2022.

Από την έρευνα που έγινε τελικά στο σπίτι του, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε βρεθεί σε υπολογιστή του πορνογραφικό υλικό, ενηλίκων με αγόρια κάτω των 10 ετών!