ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο 16χρονος μαθητής μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ!

Άλλο ένα περιστατικό με μεθυσμένο μαθητή ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σημειώθηκε αυτή τη φορά στο Βόλο, όπου 16χρονος κατέληξε σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ο 16χρονος ήπιε πολύ σε ένα μπαρ στην περιοχή Παλιά και κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο για να τον παραλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ανήλικο παιδί προσφέρθηκαν οι αναγκαίες βοήθειες και συνήλθε, ωστόσο ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς οι γονείς του και η Αστυνομία που διενεργεί έρευνα για τους υπεύθυνους του μπαρ, που φέρονται να του χορήγησαν παράνομα αλκοόλ και σχημάτισαν την σχετική δικογραφία.
Σημειώνεται ότι στα μέσα Νοεμβρίου, στον Βόλο ένας μαθητής είχε λιποθυμήσει από χρήση αλκοόλ και μάλιστα σε μαθητικό πάρτι που έγινε στον χώρο του γυμναστηρίου ενός Λυκείου της πόλης με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την πενθήμερη εκδρομή των μαθητών της γ’ τάξης.

Για τον μαθητή κλήθηκε ασθενοφόρο και διακομίστηκε, όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες ιατρικές βοήθειες, πήρε εξιτήριο και είναι καλά στην υγεία του. Παρά την περιφρούρηση της εκδήλωσης από καθηγητές και ορισμένους γονείς και την απαγόρευση της κατανάλωσης αλκοόλ, στο πάρτι συμμετείχαν και εξωσχολικοί που έφεραν μαζί τους οινοπνευματώδη ποτά.

Ο μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μετά τις φροντίδες των γιατρών πήρε άμεσα εξιτήριο.