ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο φύλακας που δέχθηκε επίθεση από αδίστακτους διαρρήκτες

Αδίστακτοι ληστές «χτύπησαν» σήμερα τα ξημερώματα το κατάστημα Εταιρείας του Βολιώτη επιχειρηματία Ζήση Ντελόπουλου στη Θεσσαλονίκη και ξυλοκόπησαν άγρια τον φύλακα της εταιρίας σεκιούριτι. Ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Όλα έγιναν σήμερα περίπου στις 2 τα ξημερώματα. Όταν πέντε ληστές παραβίασαν το παράθυρο και τις πόρτες του καταστήματος της Εταιρείας «Αφοί Ντελόπουλοι». Αφού προηγουμένως είχαν ξυλοκοπήσει άγρια, με θανάσιμα χτυπήματα –όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο κ. Ντελόπουλος- τον υπάλληλο της ασφαλείας. Προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων και αφαίρεσαν χρήματα και υπολογιστές.

Ο υπάλληλος σεκιούριτι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και όπως αναφέρει ο κ. Ντελόπουλος, χάρη στην άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και χάρη στους γιατρούς του Ιπποκράτειου κατόρθωσαν να κρατήσουν στη ζωή τον υπάλληλο. Η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών.