Από το μπαλκόνι διαμερίσματος στη Θεσσαλονίκη πήδηξαν, προκειμένου να ξεφύγουν, δύο διαρρήκτες, οι οποίοι τελικά τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.
Το περιστατικό συνέβη στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όπου οι δύο φερόμενοι δράστες διέρρηξαν πρώτα διαμέρισμα, αφαιρώντας από το εσωτερικό του ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο.
Προκειμένου να διαφύγουν και στη θέα του περίοικου αποφάσισαν να πέσουν στο κενό. Μάλιστα, ο ένας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και τρίτος δράστης που ανέμενε τους πρώτους δύο σε Ι.Χ. αυτοκίνητο.
Πρόκειται για τρεις άνδρες με καταγωγή από τη Γεωργία, ηλικίας 44, 41 και 41 ετών. Στην κατοχή των τριών συλληφθέντων βρέθηκε το κόσμημα, διαρρηκτικά εργαλεία και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
