ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ δύο ανήλικοι! Ένα κορίτσι στο Ηράκλειο και ένα αγόρι στο Ρέθυμνο

Στα νοσοκομεία του Ηρακλείου και του Ρεθύμνου μεταφέρθηκαν ένα κορίτσι και ένα αγόρι 16 χρόνων, με βαριά συμπτώματα οξείας μέθης!

Στην πρώτη περίπτωση, μία 16χρονη μαθήτρια πήγε μαζί με την παρέα της σε πάρκο του Ηρακλείου, αφού πρώτα είχαν προμηθευτεί αλκοολούχα ποτά από ένα μαγαζί. Η κοπέλα κατανάλωσε αρκετή ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και οι φίλοι της ειδοποίησαν τον πατέρα της, ο οποίος την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο με συμπτώματα οξείας μέθης. Μετά την παροχή ιατρικής βοήθειας, η έφηβη είναι πλέον καλά, ωστόσο για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η Αστυνομία που το ερευνά.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη σε ένα νυχτερινό κέντρο στο Ρέθυμνο, όπου διασκέδαζε με την παρέα του ένας 16χρονος ο οποίος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όταν βγήκε έξω, ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, από το οποίο πήρε ήδη εξιτήριο. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς, συνέλαβαν τον 27χρονο υπεύθυνο του καταστήματος επειδή χορήγησε αλκοόλ σε ανήλικο.