ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο ντελιβεράς μετά από τροχαίο στη Λαμία! Καρέ καρέ η στιγμή της σύγκρουσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένος, μεταφέρθηκε ντελιβεράς, ο οποίος συγκρούστηκε με ΙΧ στη Λαμία, όταν το αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά του έστριψε.

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην οδό Αθηνών στη Λαμία και έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. Το αυτοκίνητο με γυναίκα οδηγό ανεβαίνει την οδό Αθηνών με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και ο ντελιβεράς ακολουθεί.

Η οδηγός, κατά δήλωσή της, βγάζει φλας και κόβει ταχύτητα, για να στρίψει αριστερά στην οδό Ολύμπου. Ο ντελιβεράς που ακολουθεί την ίδια στιγμή προσπαθεί να την προσπεράσει από αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.

Η γυναίκα σοκαρισμένη βγαίνει έξω και πιάνει το κεφάλι της, τρέχοντας προς το παιδί. Εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνει ότι δεν έχει δέσει το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο αρχίζει να κάνει προς τα πίσω.

Επίσης στο βίντεο που δημοσίευσε το lamiareport.gr, φαίνεται ξεκάθαρα και το κράνος που φοράει ο δικυκλιστής, το οποίο πετάγεται μέσα στο δρόμο. Ευτυχώς ο τραυματισμός του νεαρού ντελιβερά δεν ειναι σοβαρός, ωστόσο διακομιστηκε στο ΓΝ Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr