3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλευρό της 24χρονης Γεωργίας ο εργοδότης της: Θέλει τη βοήθεια όλων των ανθρώπων!

Στο πλευρό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού την πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο εργοδότης της, ο οποίος άλλωστε είναι και ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο αποκάλυψε η κοπέλα όσα συνέβησαν.

Ο Χρήστος Καραθανάσης, μίλησε στο epiloges.tv για την κατάσταση της 24χρονης. «Η Γεωργία προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Θέλει τη βοήθεια όλων των ανθρώπων και πιστεύω ότι θα βρει τα πατήματά της» είπε. «Εμείς θα είμαστε δίπλα της η Γεωργία είναι στο δυναμικό της εταιρείας. Θα τη στηρίξουμε σε ό,τι χρειαστεί», τόνισε ο κ. Καραθανάσης.

Υπενθυμίζεται πως ο εργοδότης της Γεωργίας, με τον οποίο μάλιστα η 24χρονη είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να καταγγείλει τον βιασμό της, είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε απειλές: «Στις 2 Ιανουαρίου, την επομένη δηλαδή ημέρα του πάρτι, ένας εκ των ιδιοκτητών του γνωστού καταστήματος εστίασης, ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε “τι πας να κάνεις, θα τα βάλεις με τους billionaires;”. Δέχομαι απειλές».