ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή η 17χρονη για τη δολοφονία της 23χρονης φίλης της στο Μαρούσι

Στην ανακρίτρια ανηλίκων παρουσιάστηκε σήμερα, η 17χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία της 23χρονης στο σπίτι της στο Μαρούσι και, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, από την εικόνα που παρουσίαζε, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί. Η 17χρονη που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα δεν λάμβανε την θεραπευτική της αγωγή.

Ο συνήγορος της 17χρονης, έκανε λόγο για πολύ συχνές διαφωνίες ανάμεσα στις δύο κοπέλες με συνεχείς τσακωμούς και μάλιστα υποστήριξε πως την ημέρα της δολοφονίας είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους και επιφυλάχθηκε για νέες αποκαλύψεις.

Σε βάρος της 17χρονης έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία. Πρόσωπα του περιβάλλοντος των δυο κοριτσιών, της ανήλικης δράστιδος και του θύματος της δολοφονικής επίθεσης, έχουν κάνει λόγο για «στενή» σχέση των δυο κοριτσιών.

Η 17χρονη, η οποία φέρεται από την πρώτη στιγμή του εγκλήματος να τελεί υπό σύγχυση και σοκ, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι, «την σκότωσα, γιατί μου ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε».