3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον εισαγγελέα η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος που ταμπουρώθηκε σε ΚΑΠΗ

Στον Εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθούν αύριο Παρασκευή, η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος, η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύζυγο της και σε βάρος της κατατέθηκε μήνυση από τη δημοτική αρχή. Πρόκειται για γυναίκα η οποία έμεινε κλειδωμένη μέσα στο ΚΑΠΗ του δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι.

Μάλιστα  άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις αρχικές εκκλήσεις του αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο, η ίδια κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ και φώναζε πως «είναι αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο».

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη.  Η γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν σε αυτόν οι αστυνομικοί. Τελικά όμως κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα μαζί με τον σύζυγο της.

Πηγή: creta24.gr