ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον β’ αγώνα Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix στην Πεύκη συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Στον β’ αγώνα Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε Γιώργος Πατούλης.

 

 

Με την ευκαιρία της παρουσίας και της συμμετοχής του στον αγώνα, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία που πέρα από μία ευκαιρία άθλησης και υγείας, γίνεται και για καλό σκοπό.

«Με τη φυσική μας παρουσία και τη συμμετοχή στηρίζουμε από κοντά με το παράδειγμά μας προσπάθειες που φέρνουν μικρούς και μεγάλους πιο κοντά στον αθλητισμό και σε έναν υγιή τρόπο ζωής» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Την επιμέλεια της διοργάνωσης Attica Bank 3o Run & Fun Grand Prix έχει ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Ευεξία» με την υποστήριξη του μεγάλου χορηγού Attica Bank και με συμμετέχοντες πέντε Δήμους της Αττικής. Μετά τον Δήμο Γαλατσίου όπου διεξήχθη ο α’ αγώνας, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης ήταν ο δεύτερος σταθμός. Θα ακολουθήσουν οι δήμοι Παλαιού Φαλήρου, Πεντέλης και Αθήνας.

Στο πλαίσιο του αγώνα που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μέρος των εσόδων θα διατεθούν στα παιδικά Χωριά SOS, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ (Καμία μερίδα φαγητού χαμένη). Παρόντες στο αθλητικό 3o Run & Fun Grand Prix ήταν, επίσης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, η Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π Μαρίνα Σταυράκη, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.