slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Στους 424 προσαχθέντες ο δράστης της επίθεσης στον αστυνομικό» λέει η ΕΛΑΣ – Συγγενείς έκλεισαν την Πέτρου Ράλλη

Σε 424 προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς».

Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Αλλοδαπών στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του οπαδού που πέταξε ναυτική φωτοβολίδα προς τους αστυνομικούς και τραυμάτισε σοβαρά έναν από αυτούς.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δηµογλίδου αποκάλυψε ότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται οι δράστες.

«Είναι δολοφόνοι και είναι επικίνδυνοι ακόμη και για αυτούς τους συγγενείς προσαχθέντων που βρίσκονται έξω από το Μεταγωγών και πρέπει σύντομα να συλληφθούν» είπε χαρακτηριστικά.

Πλήθος συγγενών των προσαχθέντων βρίσκεται έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να ενημερωθούν για τους οικείους τους και απέκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την λεωφόρο Πέτρου Ράλλη ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δείτε το ρεπορτάζ του OPEN