3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγγενείς της μάνας γρονθοκόπησαν δημοσιογράφο!

Η δημοσιογράφος του MEGA, Ελένη Ασημακοπούλου, καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση από συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τα όσα λέει η ίδια στο patrisnews.gr, η Ελένη Ασημακοπούλου με τον εικονολήπτη του σταθμού βρισκόταν στο σημείο για τις ανάγκες της ζωντανής μετάδοσης των γεγονότων.

Κάποια στιγμή η δημοσιογράφος μέσα στο πλήθος αντιλήφθηκε τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, φορώντας κουκούλα και πλησίασε προς το μέρος της για να της αποσπάσει μια δήλωση.

Εκείνη την ώρα ο σύντροφος της μητέρας της Ρούλας, με το ένα του χέρι έσπρωξε τη δημοσιογράφο και με το άλλο της έριξε μπουνιά -όπως η ίδια ισχυρίζεται- στην κοιλιακή χώρα.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσω την όλη κατάσταση.. Και πόσο μάλλον όταν ένας άνδρας γεροδεμένος, απλώνει χέρι σε μια απροστάτευτη γυναίκα. Όταν μου έριξε τη μπουνιά, διπλώθηκα στα δυο από τους πόνους».

Η δημοσιογράφος Ελένη Ασημακοπούλου, αποκάλυψε μάλιστα πως δέχτηκε και απειλές από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου. «Εσύ ξέρεις τι έχεις να πάθεις;» της είπε.