ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Κορωνοϊός

Συγκινεί ο γιος του 59χρονου νοσηλευτή που πέθανε από κορωνοϊό «Η Φλώρινα έχασε έναν ήρωα στην πρώτη γραμμή»!

Θλίψη έχει σκορπίσει στον υγειονομικό χώρο η είδηση του θανάτου ενός ακόμα νοσηλευτή από κορωνοϊό.

Πρόκειται για τον 59χρονο Κώστα Πετσούκη που εργαζόταν στην πρώτη γραμμή ενάντια στον κορωνοϊό και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη.

Με μία συγκινητική ανάρτηση ο Θεόδωρος Πετσούκης, γιος του νοσηλευτή Κώστα Πετσούκη γράφει για τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή:

«Πατέρα σε χάσαμε νωρίς αλλά ήσουν είσαι και θα είσαι για πάντα παρών στις ψυχές μας!! Ήσουν ο καλύτερος άνθρωπος που είχα ποτέ στη ζωή μου!! Μας στήριζες και μας αγαπούσες με όλη την αγάπη και στοργή του κόσμου! Πρόσφερες παντού βοήθεια, χαμόγελα και αισιοδοξία όπου και αν βρισκόσουν!! Όσοι σε γνώρισαν ξέρουν ότι σήμερα η Φλώρινα έχασε έναν ΓΙΓΑΝΤΑ, έναν άνθρωπο ξεχωριστό, έναν ήρωα στην πρώτη γραμμή του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου Φλώρινας!!

Ήσουν λάτρης των σπορ, του αθλητισμού, της αστρονομίας και πάνω απ’ όλα ήσουν ένας υπέροχος άνθρωπος! Θα κοιτάζω τα άστρα όπως τα παρατηρούσαμε μαζί με το τηλεσκόπιο και θα ξέρω ότι είσαι το πιο λαμπρό απ’ αυτά για να μας φωτίζει τον δρόμο και θα σου χαμογελάω!

Περάσαμε μαζί τις πιο όμορφες στιγμές!! Σ’ αγαπάω πολύ!! Μου λείπεις!! Θα σε κάνουμε περήφανο εγώ, η Έλενα και η μαμά!!».

Πηγή: neaflorina.gr