ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία στη Νίκαια. Γιατί αυτοπυρπολήθηκε ο 57χρονος στη μέση του δρόμου

aytopyrpolisi

 

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Νίκαιας, όπου ένας 57χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, βάζοντας φωτιά στα ρούχα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 57χρονος, σε κατάσταση μέθης, εμφανίστηκε έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής. Λίγα λεπτά αργότερα περιλούστηκε με εύφλεκτο υλικό και έβαλε φωτιά στα ρούχα του ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός.

Περίοικοι κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά από τον άτυχο άνδρα, ο οποίος όμως κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, παρά τις προσπάθειες των ιατρών.

Ο αυτόχειρας είχε χωρίσει με την γυναίκα του πριν αρκετούς μήνες και ζούσε στο Μεσολόγγι, ενώ η πρώην σύζυγός του, παρέα με τα παιδιά τους έμεναν στη Νίκαια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1985 και επρόκειτο για μια πολύτεκνη οικογένεια που είχε πολύ συχνά διαπληκτισμούς. Ο 57χρονος δεν είχε εμφανιστεί στη γειτονιά περίπου δυόμιση μήνες, μέχρι σήμερα που τον είδε ένας γείτονας, κοντά στο σπίτι που συνεχίζουν να μένουν η σύζυγος και τα παιδιά του και εκείνος υποστήριξε ότι -αν και Κυριακή- πήγαινε να κουρευτεί.

Ο 57χρονος έπαιρνε αναπηρική σύνταξη, καθώς ήταν χρόνια καρδιοπαθής, και δούλευε ως οδηγός σε φορτηγά ή ταξί.