3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία! «Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή»

Η 40χρονη Μαρία περιγράφει όσα φρικιαστικά έζησε και ζει ακόμη στα χέρια του πρώην συζύγου της. Όπως χαρακτηριστικά λέει η ίδια, για μία εικοσαετία, ο άνδρας την κακοποιεί ψυχικά και σωματικά.

«Φοβάμαι να πάω μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Με έχει στείλει άπειρες φορές στο νοσοκομείο με μώλωπες, με παραμόρφωση προσώπου. Ζήλευε και τον ίδιο μου τον πατέρα. Με κακοποιούσε παντού, ακόμα και στον εργασιακό χώρο, στο σπίτι, μπροστά στα παιδιά μας…», λέει η γυναίκα. «Τα παιδιά μας θεωρούν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα. Δεν με θεωρούν μητέρα τους γιατί έφυγα από αυτή την κατάσταση».

Οι περιγραφές της 40χρονης είναι σοκαριστικές, όπως λέει οι επί σειρά ετών ξυλοδαρμοί που έχει υποστεί άλλαξαν μέχρι και την εξωτερική της εικόνα. Ο κακοποιητής, όμως, δε σταμάτησε εκεί καθώς έχει εξαπολύσει μέχρι κι απειλές για τη ζωή της.

«Την τελευταία φορά που πήγα στην αστυνομία μου πρότειναν να μου εγκαταστήσουν στο κινητό το panic button. Μετά τον θάνατο της Κυριακής εγώ πάτησα το button συνεχόμενα 7 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να καλέσω το 100. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω καταθέσει επτά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία, έχω πάει σε ιατροδικαστές, έχω κάνει τα πάντα».

Το θύμα σκέφτηκε μέχρι και την αυτοχειρία.

«Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο από όλα είναι ότι από την τόση στεναχώρια του για όλα όσα μου συνέβαιναν, ο πατέρας μου το 2016 έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πεθάνει».

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται η Μαρία, δεν έχει πάψει λεπτό να την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.  «Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή» παραδέχεται.

Δείτε όσα είπε στο STAR