3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει αυτοχειρία καρκινοπαθούς! Το φάρμακο που περίμενε έφτασε το βράδυ της κηδείας του!

Η σοκαριστική υπόθεση έχει «παγώσει» όχι μόνο το Ηράκλειο της Κρήτης αλλά και όλη την Ελλάδα.

Καρκινοπαθής έβαλε τέλος στη ζωή του γιατί δεν άντεχε τους πόνους, ενώ περίμενε να πάρει το ανακουφιστικό του φάρμακο το οποίο όμως είναι σε έλλειψη. Μάλιστα ο όγκος του ηλικιωμένου είχε αυξηθεί μέσα σε δύο μήνες που περίμενε το φάρμακο από τα 6 εκατοστά στα 9,5, με αποτέλεσμα εξαιτίας της έλλειψης θεραπείας να υποφέρει από φριχτούς πόνους.

«Σας ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη για την αποτρόπαια πράξη που έκανα. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τους πόνους, ειδικά την τελευταία εβδομάδα γι’ αυτό δεν μπορούσα να κοιμηθώ».

Πέρασε μία θηλιά στον λαιμό του και έδωσε τέλος στη ζωή του. Δεν άντεξε τους πόνους ούτε και την αναμονή.

Ο 72χρονος πωλητής βιβλίων διαγνώστηκε στα τέλη Δεκεμβρίου με καρκίνο του πνεύμονα. Ένας όγκος 6 εκατοστών απειλούσε τη ζωή του και τότε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου για να σωθεί, όμως οι καθυστερήσεις ήταν εναντίον του.

«Αυτός ήταν ο πατέρας μου. Καρκινοπαθής σε προχωρημένο στάδιο που διαλύθηκε μέσα στο διαλυμένο ΕΣΥ, με εξετάσεις που έπρεπε να κάνει εκτός νοσοκομείου με το εξαντλημένο φάρμακο της χημειοθεραπείας που έπρεπε να βρει και να φέρει ο ίδιος στο νοσοκομείο, χωρίς καμία ψυχολογική υποστήριξη, από τον Άννα στον Καϊάφα με το Port για τη χημειοθεραπεία ήδη έναν μήνα στο σώμα του και τελικά αυτοκτόνησε την Κυριακή το μεσημέρι», λέει η κόρη του 72χρονου.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Ο εξάδελφος του αυτόχειρα καρκινοπαθούς είπε μεταξύ άλλων ότι το φάρμακο δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα και ότι μετά τις ενέργειες συγγενών του, ακόμη και μέσω βουλευτών ώστε να διασφαλιστεί το φάρμακο που απαιτείτο για να γίνει η θεραπεία του, καθώς αυτό δεν κατέστη εφικτό, αναζητήθηκε το σκεύασμα στην Γερμανία, όπου παραγγέλθηκε και κατά τραγική ειρωνεία έφθασε ταχυδρομικά στο σπίτι του καρκινοπαθούς το βράδυ της κηδείας του!

Δείτε όσα είπε στον ΑΝΤ1