slider, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η χήρα του φονικού στη Χαλκίδα! Όλα όσα είδε μπροστά της και όσα είχαν προηγηθεί!

Είδε μπροστά της την 39χρονη που κατηγορείται για το φονικό, να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον σύζυγό της στη Χαλκίδα.

Η σύζυγος του θύματος μίλησε στον ALPHA για να υπερασπιστεί τον άνδρα της. Τον άνθρωπο που η φερόμενη ως δράστις, φέρεται να ενοχλούσε συχνά και μάλιστα το θύμα, είχε ενημερώσει τόσο την σύζυγό του όσο και τον δικηγόρο του.

«Ήταν μία μέρα σαν τις άλλες. Ξυπνήσαμε μαζί, ντύθηκε, ήταν το Σάββατο μετά τη γιορτή μας. Θα ερχόντουσαν οι φίλοι μας και εγώ είχα ξεκινήσει να καθαρίζω και να ετοιμάζω το σπίτι για τη γιορτή. Μου άφησε χρήματα στο τραπέζι, αγκαλιά, φιλί και βγαίνει από την πόρτα. Συνήθιζα να βγαίνω στο μπαλκόνι για να τον βλέπω να φεύγει. Πήγε προς το αυτοκίνητο, μπαίνει μέσα και βλέπω την πόρτα να κλείνει. Σε δευτερόλεπτα βλέπω να μισονανοίγει… Και να ανοίγει μετά τέρμα (η πόρτα). Τον βλέπω να βγαίνει. Έκανε κινήσεις με τα χέρια του. Δεν κατάλαβα την πρώτη στιγμή. Εκεί που καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά είναι όταν τον ακούω να φωνάζει: Άσε με! Άσε με! Άρχισα να ουρλιάζω γιατί καταλαβαίνω ότι γίνεται επίθεση».

«Δεν υπήρχε κάποιος να τον βοηθήσει. Τρέχω κάτω! Τρέχω κάτω… Νόμιζα ότι γινόταν ληστεία. Δε θα ήθελα να πω παραπάνω για όσα αντίκρισα εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι για να τα βιώσει κανένας… Δεν την αναγνώρισα. Οι αστυνομικοί με κράτησαν μακριά. Ούτε όταν έκανε όπισθεν το περιπολικό μπροστά μου. Προσπαθούσα να αντιληφθώ ποια είσαι εσύ και τι έγινε; Γιατί; Γιατί; Ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση με αυτό που είδαν τα μάτια μου και βίωσα στο πετσί μου» περιέγραψε η χήρα του θύματος.

«Όταν ήμασταν στο αστυνομικό τμήμα μου ανέφεραν το επίθετο του συζύγου της και ήταν σαν να έπεσε ένα μαύρο μπροστά μου. Λέω: Υποτίθεται ότι έχουμε κάνει την κατάλληλη κίνηση για να μπορέσουμε να απεμπλακούμε από αυτή την περίεργη κατάσταση. Είχε εμμονή προφανώς…».

«Ο σύζυγός μου με είχε ενημερώσει ότι ενοχλούταν από τη συγκεκριμένη γυναίκα… Τέλη του ’21. Μου είπε ότι τον έπαιρνε τηλέφωνο. Ήταν μπερδεμένο, σαν να υπάρχει κάποιο υπονοούμενο… Εγώ δεν είχα δει κανένα μήνυμα. Είχε τύχει να έρχεται στο σπίτι και να μου λέει: Πάλι με πήρε τηλέφωνο. Και μου λέει να τη! Και έβλεπα την κλήση. Του έλεγα μην απαντάς».