ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της μητέρας της Ασπασίας που πυροβόλησε στο κεφάλι ο πατέρας της!

Ένα έγκλημα που δεν το χωρά ανθρώπινος νους έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2013 στο Άργος… Ο πα-τέρας της 17χρονης τότε Ασπασίας την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί τη σύζυγό του που τον είχε εγκαταλείψει…

 

 

Ο δράστης, τυφλωμένος από τη ζήλια για τη μητέρα του κοριτσιού, μετά το αποτρόπαιο έγκλημα έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος στη ζωή του, έχοντας καταδικάσει την 17χρονη κόρη του να παλεύει να δίνει συνεχώς μάχη για να ζήσει.

Από τότε, εκείνη και η μητέρα της, Σπυριδούλα Φατούρου, ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η μητέρα της, Σπυριδούλα, μίλησε ζωντανά στη Ζήνα Κουτσελίνη, όπου αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της Ασπασίας και στην επιθυμία της να γράψει ένα βιβλίο.

«Ήθελα να αποτυπώσω ότι έχω ζήσει από το περαστικό και μετά. Θεωρώ ότι πρέπει να αποτυπωθούν σε ένα βιβλίο να μάθει ο κόσμος και στο τέλος βλέποντας ότι το κράτος είναι απών τουλάχιστον να μπορώ να έχω μια βοήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά η μητέρα της Ασπασίας.

Μάλιστα είπε ότι ψάχνει να βρει τρόπους για να πάει την κόρη της στο εξωτερικό μήπως μπορέσουν εκεί οι γιατροί να βελτιώσουν την υγεία της Ασπασίας!