ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η μητέρα της Τοπαλούδη για το έγκλημα στη Φολέγανδρο: «Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο»!

Είμαι μισή μάνα τώρα λέει η μητέρα της δολοφονημένης Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου, μιλώντας για τη φρικτή δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

«Σκοτώνουν οι νταήδες τα κορίτσια μας, δε δέχονται το «όχι». Να κάνουν κουράγιο οι γονείς της Γαρυφαλλιάς, αλλά ούτε αυτό είναι εύκολο. Κάθε μέρα ματώνεις, πεθαίνεις, κάθε στιγμή και ώρα. Όπου και να βρεθώ, όποια ψευδαίσθηση και να ζήσω, το μυαλό μου είναι στην εικόνα με το παιδί μου να κατεβαίνει τα σκαλιά στην Εθνική Αντιστάσεως και την πήρε ο Αλβανός. Αυτός ο διπρόσωπος, πήρε το παιδί μου και το ξεγέλασε», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ΟΡΕΝ.

«Είμαι μισή μάνα τώρα. Κάνω κουράγιο, να σταθώ όρθια στα πόδια μου για το παιδί το έφηβο που έχω στο διπλανό δωμάτιο, που με έχει ανάγκη. Αλλιώς δεν την θέλω τη ζωή μου, να την κάνω τι; Δεν έχει νόημα η ζωή μου πια. Χάνοντας το παιδί μου, ζω κι εγώ τον θάνατο, τον γολγοθά. Με έχουν στείλει στον αιώνιο θάνατο», τόνισε η κυρία  Αρμουτίδου.
Και κατέληξε: «Εγώ ζω τον πόνο, όσο και ο Ελληνικός λαός να πονάει. Πονάει για 2,3 ώρες. Ήρθε ο θάνατος της Καρολάιν, της Γαρυφαλλιάς. Ο πόνος των γονιών είναι πάντα στην καρδιά. Με έχουν αναγκάσει να ζω με αναμνήσεις».