ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο παππούς του 4χρονου: «Ένα άρρωστο αγγελούδι, το έχει ο δολοφόνος» (Βίντεο)

Συγκλονίζει ο πατέρας της 41χρονης που σκότωσε ο Αλβανός, εν διαστάσει σύζυγός τς μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού της και στη συνέχεια απήγαγε τον μικρότερο, τον 4 ετών Φοίβο. Με σπασμένη φωνή ο παππούς του 4χρονου, Χαράλαμπος Μαυρομάτης, περιγράφει το φονικό, ανήμερα των Φώτων στην Ορμυλία Χαλκιδικής, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον δει κάτι, να ειδοποιήσει την αστυνομία για να επιστρέψει το παιδί τους πίσω ασφαλές. 

«Έσφαξε την κόρη μου μέσα σε μισό λεπτό μπροστά στα μάτια του μεγάλου τους γιου. Το παιδί φώναξε βοήθεια κι έδειξε στη γυναίκα μου τη μάνα του νεκρή. Στον πάνω όροφο έμενε η κόρη μου και κάτω εμείς. Αυτός άρπαξε το εγγονάκι μου που ήταν έξω και έφυγε» λέει μπροστά στις κάμερες ο χαροκαμένος παππούς του 4χρονου που αναζητείται.

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά παρακάλεσε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει, λέγοντας ότι ο φονιάς δεν ενδιαφέρεται για το παιδί και εκείνο κινδυνεύει:

Παρακαλώ οποιονδήποτε, οτιδήποτε ξέρει να μας ειδοποιήσει. Ένα αγγελούδι 4 ετών άρρωστο και το έχει ένας δολοφόνος. Μη νομίζετε ότι νοιάζεται γι αυτό, μόνο για τον εαυτό του νοιάζεται. Το παιδί δεν του φταίει σε τίποτα. Είναι ένα αγγελούδι, πρέπει να γυρίσει σε μας.