3 top δεξιά, ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας της 39χρονης που σκότωσε ο σύζυγος της! «Θα αντέξω για τα εγγόνια μου!»

Σε κατάσταση σοκ είναι ο πατέρας της 39χρονης που έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Χαλκιδική μπροστά στα μάτια του γιου τους.

Δεν μπορεί να πιστέψει πώς έχασε την κόρη του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

«Έχασα την κοπελάρα μου, δες τι κοπέλα έχασα» έλεγε στον δημοσιογράφο του STAR δείχνοντάς του τις φωτογραφίες της αδικοχαμένης κόρης του στο σαλόνι του σπιτιού του.

«Θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά, κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του».

Όπως λέει ο πατέρας της 39χρονης, το ζευγάρι είχε πάντα προβλήματα, αλλά η κόρη του «ήταν φιλότιμη και τα ξεχνούσε την άλλη μέρα».

Υπήρχαν, όμως, μέρες που τσακώνονταν και πήγαινε στο πατρικό σπίτι με παράπονο. Ο γαμπρός του καβγάδιζε με την κόρη του χωρίς ουσιαστικούς λόγους, για ασήμαντες αφορμές.

«Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της. Πάλι καλά που γλίτωσε το παιδί» μονολογεί.

Το μοιραίο βράδυ η 12χρονη κόρη του ζευγαριού δε βρισκόταν στο σπίτι όπου έγινε το φονικό. Είχε κοιμηθεί στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς. Έτσι από τύχη δεν είδε τον πατέρα της να σκοτώνει τη μητέρα της.

«Βοήθησε η Παναγία και έμεινε η εγγονή μου στο σπίτι μας το βράδυ. Όλο αυτό το κακό που έπαθε η μαμά της πώς θα έφευγε από πάνω της;» λέει ο πατέρας του θύματος.

Πώς όμως θα φύγει από το μυαλό του εγγονού του όλο αυτό που έζησε;

Αυτό είναι που βασανίζει περισσότερο τον τραγικό παππού, που  αποκαλύπτει πως το μικρό παιδί είχε λατρεία στη μητέρα του, «κρεμόταν από τον λαιμό της, την είχε συνέχεια αγκαλιά».

«Παππού, δε θα μείνω στο σπίτι σου» μου απαντούσε όταν του έλεγα καμιά φορά να μείνει σπίτι μου. «Θέλω να είμαι με τη μαμά μου». Τόση αγάπη της είχε της μάνας του»

«Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Πώς σκοτώνεις έναν άνθρωπο έτσι;», λέει για τον δολοφόνο της κόρης του.

«Η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε «άμα φύγεις θα σε σκοτώσω». Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα «Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει». Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία».

Αντί αυτού μια ολόκληρη οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος.

Δείτε όσα είπε στο STAR